Кевин Спейси на съд

Кевин Спейси в съда
Съдът се напълни когато се появи Кевин Спейси

Кевин Спейси се появи днес в съда по обвинение за блудство с непълнолетен

Актьорът Кевин Спейси се появи в съда след като му бе повдигнато обвинение в неприлично поведение. Обвинението беше повдигнато за това, че актьорът е опипвал непълнолетно момче през 2016 година. Очаква се актьорът да не се признае за виновен по време на съдебното заседание в съда в област Масачузетс.

Искове срещу Кевин Спейси са повдигнати и се разследват и от полицията в Лос Анджелис и Лондон.

На Коледа 59-годишният актьор публикува видеоклип, в който той казва: “Със сигурност няма да плащам цената за това, което не съм направил”.

Кевин Спейси пристигна в Масачузетс с частния си самолет и се появи в съдебната зала със сив костюм. По-рано неговият адвокат поиска от съда делото да се гледа в отсъствието на актьора, но съдът отхвърли това искане. Предполагаемата жертва е син на бивша телевизионна водеща, която миналата година публично говори за инцидента. Тя обвини Кевин Спейси, че е закупил алкохол на 18-годишния й син, след което го е опипвал. Възрастта за пиене на алкохол в Масачузетс е 21 години. Жертвата, която съди актьора и в граждански съд няма да присъства на Наказателния процес. В съдебното заседание, което продължи само 10 минути, съдията назначи следваща дата за 4-ти март.

Предистория

Кариерата на актьора рухна през 2017-а година когато той бе обвинен от актьора Антъни Рап, че е извършвал сексуални действия срещу него през 1986 година. Тогава Антъни Рап е бил на 14 години. По този случай Кевин Спейси каза, че няма спомен за събитието, но се извини публично преди да отрече всички твърдения.

През септември окръжния прокурор на Лос Анджелис заяви, че Кевин Спейси няма да бъде преследван за обвинение в сексуално насилие, за което се твърди, че е извършено през 1992 година. В изявлението на окръжния прокурор се казва, че това деяние попада извън границите на давността на щата Калифорния.

Полицията във Великобритания също разследва актьора по няколко обвинения които се отнасят за времето когато той е бил артистичен директор в лондонския театър от Олд Вик.

Поради всички тези спорове бяха прекратени договорите с актьора за редица роли вкючително “Къща от карти”, а филмът “Всичките пари на света” без заснет отново без негово участие.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*