Здравейте !

Ние, екипът на СЕО НЕО ЕООД сме убедени, че единствено коректно информираните могат да вземат правилни решения. Водени от този принцип създадохме този сайт. Той е предназначен да помага на всички, които са решили да планират почивка или се интересуват от последните събития в областта на туризма.

Тук се стараем да предложим последните новини от България и света предоставени ни от наши партньори и от водещи специализирани новинарски агенции. Позволяваме си лукса да предоставим и наши собствени наблюдения върху различни туристически продукти,  дестинации, хотели и организиране на почивки. Надяваме се съветите, които споделяме с Вас да бъдат полезни относно това кога, къде, защо и как да организирате своята почивка. Стараем се да Ви поднесем и някои любопитни факти свързани с туризма.

В много случаи подготовката и организирането на почивка отнема доста повече време отколкото самата ваканция. С нашите съвети ние желаем да помогнем да съкратите този процес и да останете максимално удовлетворени от своя избор. За това е необходимо освен информация да притежавате и необходимия опит. Особено важно е да знаете кой хотел от Вашата желана дестинация какви отстъпки предлага, защо ги предлага и дали са реални. Не по-маловажно е да бъдете информирани относно коректността на туристическата агенция или туроператора, който организира Вашата почивка или пътуване. За всичко това винаги може да потърсите съвет от нашите специалисти на посочения по-долу телефон или имейл. Не се колебайте да ни попитате дори и за правилността на избора Ви. Ние ще се постараем да бъдем максимално непредубедени и полезни.

Разбира се винаги може да се свържете с нас относно публикациите в сайта или да споделите Ваше обективно мнение. Ще се радваме на всеки коментар и всяка идея относно развитието на сайта.

За контакти със собственика на сайта: +359 (0) 878776434, e-mail: info@tournews.info, адрес: гр. Пловдив, ул. “Петко Д. Петков” № 42, СЕО НЕО ЕООД

Още за нас може да намерите на фирмения ни сайт seoneo.bg