Последните новости във Феста Виа Понтика

Хотел Феста Виа Понтика, Поморие
Хотел Феста Виа Понтика, Поморие с нови инвестиции за Лято 2019

Хотел Феста Виа Понтика, Поморие разкри всички новости след последната инвестиция във вече популярния комплекс

На стилно вечерно събитие в хотел Феста Виа Понтика бяха представени нови 176 стаи, просторен основен ресторант, винарна, външни басейни и други предимства в комплекса пред водещи туроператори и партньори на компанията.

Гостите бяха посрещнати в съхранената вековна градина на комплекса с така нашумелите напоследък коктейли от вино, безспорен тренд за предстоящото лято.

Изцяло реновирани двойни стаи ще посрещнат гостите през това лято
Мениджмънтът на хотела е помислил и за уюта на туристите

Събитието уважиха водещи лица от бранша, собственици и ръководители на най-големите туроператори в страната, представители на международни компании и партньори на дружеството. Представители на туропертори от Холандия, Финландия, Германия и Англия пристигнаха специално за повода. Своята лична подкрепа засвидетелства кметът на община Поморие г-н Иван Алексиев, както и от зам. кмета на гр. Бургас – Красимир Стойчев, придружени от своите съпруги.

Гост на събитието беше и кметът на Община Поморие, г.н Иван Алексиев

В сътрудничество с Историческия музей в гр. Поморие, в парка на комплекса бяха изложени фотографии, които поднесоха на гостите разходка през вековната история и бита на Поморие. Изложбата ще остане през сезона в обекта и историята на гр. Поморие, ще достига до всеки гост, избрал Виа Понтика за лятната си отпуска.
В началото на официалната вечеря пред гостите бяха представени новостите в комплекса. След направената реконструкция през 2018 г., хотелът разполага с 270 стаи, модерен бюфет ресторант с капацитет от 520 места и конферентна зала, подходяща за организиране на всякакъв тип семинари. Въпреки направеното преустройство емблематичната градина на комплекса е съхранена и разширена.

Голям интерес предизвика огромният полилей във формата на дърво с над 4000 кристала в реставрираната винарна, която успя да завладее всички с традицията и любопитната си история от 1932 г. Това място остава притегателна за всички ценители на виното и високоалкохолните напитки.

Гости на събитието

В унисон с темата на събитието магнетичната Нина Николина порази с най-новото от репертоара си и показа модерен прочит на българския фолклор.

Специален гост на събитието беше г-н Адриан Билба, директор на единствения делфинариум в Румъния, който впечатлен от комплекса, удължи престоя си в дълъг уикенд.
От компанията обявиха, че ще продължат да популяризират дестинациите на Българското Черноморие, тяхната история, култура и бит и силно вярват, че туристите ще започнат да почиват в страната ни не само заради евтиния алкохол и нощния живот.

За Феста Хотели

ФЕСТА ХОТЕЛИ е хотелска верига, част от Феста Холдинг, създадена през 2003 г., с доказано през годините високо качество на обслужването и личен подход към всеки гост. Хотелите от веригата Феста, се отличават със собствен стил и предлагат забавления, релакс и комфорт. Нашите гости могат да избират от: морски и балнео почивки в Черноморските курорти Поморие, Несебър, Слънчев Бряг. Планински ваканции в хотелите ни в к.к. Боровец. Градски и бизнес пътувания с офертите на Хотел Феста София, гр. София.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*