Casa di Fiore SPA Medical – бижуто на Кранево

Casa di Fiore SPA & Medical

Открийте кулинарните легенди на Casa di Fiore SPA and Medical Hotel, всепризнатото крайбрежно спа убежище в България. Признат за най-добрият в страната през последните две години от престижния Български съюз по балнеология и СПА туризъм, това бижу в Кранево с гордост носи титлата на най-добрия кулинарен хотел.

В Casa di Fiore изкуството на гостоприемството започва с топло посрещане, което гарантира, че гостите се чувстват специални. Специален фокус на мениджмънта на хотела е комфорта, висококачествените спа услуги и ангажимента за осигуряване на обслужване на най-високото ниво. Хотелът се отличава с предлагането на възхитително кулинарно изживяване, включващо прясно месо, плодове и зеленчуци, произведени от български ферми – доказателство за отдадеността и грижата, вложени във всяко хранене.

Разположен в Кранево, на морския бряг, Casa di Fiore има за цел да предостави повече от просто настаняване; той се стреми да култивира атмосфера на спокойствие и уют. Пищната цветна градина и естественото озеленяване допринасят за цялостното усещане за спокойствие, което го прави идеално място за уединение.

Casa di Fiore SPA & Medical въплъщава същността на една блажена ваканция, обещаваща положителни емоции, спа приключения, спиращи дъха гледки и наистина възхитителна кухня. Кулинарните предложения включват разнообразие от домашни специалитети, приготвени от най-висококачествени и пресни продукти от собствените ферми на хотела.

Ангажираност за устойчиво развитие

Проектиран за целогодишна експлоатация, хотелът дава приоритет на устойчивостта чрез използване на високоенергийно ефективни материали в конструкцията си. Най-новото поколение слънчеви и фотоволтаични инсталации се справят с отоплението и климатизацията, като значително намаляват потреблението на енергия и екологичния отпечатък. Слънчевата светлина и хидромодулите допринасят за над 80% от нуждите на хотела от топла вода, оползотворявайки отпадъчната топлина от VRV климатичната система.

Ангажиментът на хотела към екологията е насочен и към неговите басейни, оборудвани с UV лампи за дезинфекция на водата, свеждайки до минимум използването на хлор. Униформеният и любезен персонал допълнително допринася за изключителното изживяване, което определя Casa di Fiore SPA and Medical Hotel.

Потопете се в празничния чар на Casa di Fiore, където дори празничната украса допринася за очарованието. Позициониран не само като еталон в България, но и в цяла Европа, Casa di Fiore работи целогодишно, привличайки взискателни туристи, търсещи качество и подмладяващо ваканционно изживяване. Присъединете се към онези, които са преоткрили очарованието на тази забележителна дестинация.

Източник: https://bgtourism.bg/

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*