Елате на дефиле “Уикенд в Пловдив”

Дефиле "Уикенд в Пловдив" ще привлече любителите на културата, изкуството и доброто хапване

Съвет по туризъм – Пловдив ви кани да участвате в един нов проект, Дефиле “Уикенд в Пловдив”. Той дава възможност да се докоснете до магията на най-стария жив град в Европа на 8, 9 и 10 март 2019г. Ще прекарате един необичаен уикенд, наситен със запомнящи се емоции в Пловдив.

Какво ще получите?

Всеки посетител може да закупи своята гривна от посочените обекти, участващи в събитието. Така той ще се наслади на историята и културния живот на Европейската столица на културата за 2019г . – Пловдив. Ще може да посети концерти, спектакли, музеи и галерии, да вкуси от специалитетите в заведенията, да релаксира и пренощува в някой хотел. Гривната дава право на посещение на обектите и да ползва техните атрактивни отстъпки, посочени в брошурата на събитието. Посетителите на Дефиле „Уикенд в Пловдив“ могат да се възползват от допълнителните услуги на всеки един участник в събитието. Част от тези услуги са Спа и Релакс центрове, басейни, фитнес зали, ресторанти и други. Всеки от вас ще получи промоционални карти или ваучери. Доброволци от университетите и училищата в града ще помагат на посетителите с информация.

Откриване

Откриването на Дефиле „Уикенд в Пловдив“ ще бъде на 8 март /петък/ от 16ч в Народна Библиотека “Иван Вазов” с изложба на тема “Непознатите къщи из Стария град на Пловдив”

Тези от Вас, които попълнят онлайн анкетата, участват в томбола с награди:

  • безплатна нощувка за двама в хотел по избор;
  • вечеря за двама;
  • билети за двама за спектакъл по избор;
  • ваучер с 50% отстъпка за Спа и релакс процедури;
  • семеен билет за посещение на музей/галерия по избор.
    Това ще е възможност да се отличи най-гостоприемният хотел, музей и културна институция според Вашата преценка.

Официална вечеря

На официална вечеря на 12 март /вторник/ в КЦ „Тракарт“, ще се обявят и раздадат наградите на публиката за „Най-гостоприемният хотел, заведение, културна институция“. Те ще бъдат определени въз основа на резултатите от онлайн анкетата. Ще оценят къде са посрещнати най-топло, къде са се чувствали най-уютно, какво ги е впечатлило най-много сред посетените от тях обекти.

Дефиле „Уикенд в Пловдив“ е неповторимо по рода си събитие, което ще се проведе за втори път на територията на България и е повод за много посетители да станат част от магията на Вечния Пловдив.

Хотели към програмата

Резервация за нощувки може да направите в някой от хотелите предлагани от Амигос Травел:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*