Супер луксозен комплекс в портфолиото на Virtuoso

Комплексът Bodrum EDITION е приет в изключителното портфолио на луксозни туристически партньори на Virtuoso, състоящо се от над 2000 предпочитани агенции в 100 страни. Според Марк Матар, генерален мениджър на Bodrum EDITION , включването във Virtuoso ще отвори нови възможности за продажби и маркетинг на 20 000 агенции за луксозни пътувания и тяхната изключителна клиентела. Агенциите Virtuoso са с годишен оборот повече от (САЩ) 30 милиарда долара годишно, което прави мрежата най-важният играч в луксозните пътувания.

„Процесът на приемане на Virtuoso е невероятно избирателен, така че да станете предпочитан партньор е истинска чест“, каза Матар. „Репутацията, която агенциите на Virtuoso имат е изключителна отдаденост на своите клиенти, перфектно приспособяване към индивидуалния подход към обслужването. Сега, когато сме част от тази известна мрежа, с нетърпение очакваме да предложим на агенциите на Virtuoso и на техните клиенти специални удобства, ценности и опит, които надминават техните очаквания. “

Bodrum EDITION се присъединява към колекцията на Virtuoso от най-добрите луксозни хотели, курорти, круизни линии, авиокомпании, туроператори и други доставчици по целия свят. Тези партньори, които са специализирани в обслужването на клиенти от световна класа, гарантират превъзходни предложения, редки възможности и изключителна стойност. Приемането на Bodrum EDITION във Virtuoso му дава директни връзки с водещите световни туристически агенции за развлечение в Северна и Латинска Америка, Карибите, Европа, Азия-Тихия океан, Африка и Близкия изток.

С всички изключителни удобства, предлагани в Bodrum EDITION , включително лъскав СПА център, два уникални ресторанта, плажен клуб и красиво обзаведени помещения за настаняване, които се допълват от спираща дъха гледка към Егейско море, този луксозен курорт посреща посетителите на Турция с изискани детайли за хотела, разкриващи елегантност и спокойствие.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*