Турция популяризира дентален туризъм

Турция започна масова реклама за дентален туризъм

Турция се превръща в популярна дестинация за медицински процедури, включително стоматологично лечение. Денталният туризъм процъфтява благодарение на няколко клиники, които предлагат висококачествено лечение. Един от медицинските центрове е Vera Clinic, който се намира в Истанбул. Местните лекари предлагат обща и козметична стоматология, както и дентални импланти. Броят на пациентите, които търсят стоматологична помощ в клиниката нараства. Причините за това са професионалния подход и по-ниските разходи.

Зъболекарите от клиниката изтъкват значението на редовните прегледи. Много хора отлагат посещение при зъболекаря поради това, че са заети или се страхуват от стоматологично лечение. Независимо от причината, пренебрегването на редовните прегледи може да доведе до сериозни последици и по този начин до повече разходи.

Превенция, а не корекция

Редовният преглед означава, че потенциалните проблеми могат да бъдат забелязани, преди да се проявят в по-големи. Превантивни прегледи осъществяват тези, които повече се страхуват от посещение при стоматолог. Ако зъбите са полирани професионално на регулярна основа, то това означава, че те ще бъдат много по-чисти и по-малко податливи на разпад. Ако се нуждаете от известна стоматологична намеса, процедурата често е напълно безболезнена и бърза за извършване, ако проблемът е констатиран рано. Поддържането на здрави зъби е много по-лесно, отколкото ваденето и сменянето на зъбите.

Рентабилен

Макар че при редовните посещения на зъболекаря може да ви се струва, че плащате повече пари, то цената е много по-ниска, отколкото, ако се нуждаете от по-сериозна стоматологичната работа. Ако изчакате, няколкото извадени и подменени зъби може да ви подложи на ценови шок, ако не сте подготвени за това. Въпреки, че винаги ще има случаи, когато нещата се объркват неочаквано, вашият зъболекар може да ви помогне да поддържате зъбното си здраве, ако го посещавате редовно.

Поддържайте естествен вид

Няма нищо по-удовлетворяващо от поддържането на естествено изглеждаща усмивка. Въпреки, че зъбните импланти са чудесен начин за запълване на празнините, най-лесният начин да имате хубави зъби е да ги задържите. Редовните посещения на зъболекаря могат също така да гарантират, че можете да се чувствате уверени във вашата усмивка.

Задавайте въпроси и получавайте съвет

Не се притеснявайте да задавате въпроси. Вашият стоматолог може да ви посъветва по цял набор от проблеми, като лош дъх, чувствителност и бруксизъм /скърцане със зъби/. Също така ще можете да получите обратна информация за това колко добре почиствате зъбите си и кога се нуждаете от стоматологична намеса.

Какво можете да очаквате от стоматологичен преглед?

Стандартният преглед обикновено включва рентгенова снимка на зъбите, както и преглед на зъбите и венците. Вашият стоматолог ще провери за зачервяване и подуване и ще прецени нуждата от професионално почистване.

Може би това ще ви заинтересува:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*