Гърция представи новото си рекламно видео

Гостоприемството на Гърция е това, което често остава скрито, но то привлича милиони

Маркетинг Гърция, организация за маркетинг в туризма, основана от Асоциацията на гръцките туристически компании (SETE), публикува последния си видеоклип, популяризиращ страната като туристическа дестинация.

Организаторите се надяват да ангажират потребителите на социалните медии с хаштага #OhMyGreece и #unlockthefeeling, включени в новата туристическа промоционална кампания. Тя подчертава голямото разнообразие, природата, културата, гастрономията, начина на живот на Гърция и най-вече ненадминатото гостоприемство /filoxenia/.

Новият двeминутен клип беше представен на публика в концертната зала Мегарон в Атина от изпълнителния директор на компанията Йоанна Дрета.

Той включва серия от изображения на Гърция и се фокусира върху гостоприемството на местните жители, които канят чуждестранни туристи в страната да преживеят гръцки празник, който ще ги накара да възкликнат: “О, моя Гърция!”.

И докато „слънцето и морето”, основните характеристики на Гърция, се виждат в целия видеоклип, основната цел на кампанията е да подчертае, че Гърция има какво още да предложи.

„Искаме да обогатим опита на нашите гости с още повече детайли. Винаги има още повече от Гърция, което да се види… Гърция, която обещава оригинални, уникални, автентични туристически преживявания ”, каза Дрета, докато представяше кампанията.

Главният изпълнителен директор на гръцкия туристически маркетинг подчерта, че гръцкият туристически продукт може да е комбинация от природа, култура, гастрономия, навици и начин на живот, но предлага и още нещо: гостоприемство.

„Наистина трябва да разберем какво можем да предложим чрез нашето гостоприемство и колко сме обичани заради него… Гостоприемството за нашите гости е не само перфектни условия за настаняване … То е и приятелско настроение и усмивка на местните жители”, отбеляза тя.

Гърция не е само слънце и море. Тя е символ на гостоприемство. Това е основният акцент в новия рекламен клип.

Това може да е интересно за Вас:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*