TUI с нова онлайн платформа в Азия

200 милиона потребители от Азия ще имат онлайн достъп до продуктите на TUI

TUI и Ctrip, водещият китайски онлайн доставчик, се споразумяха за стратегическо партньорство. Потребителите на Ctrip, които са около 200 милиона на месец ще имат директен достъп до продуктите на TUI представени в Musement.com. Световният туроператор наскоро придоби базираната в Милано онлайн платформа и възнамерява да я превърне във водещ световен сайт за пътувания, билети и различни занимания. “Китай, нашите инвестиции в информационните технологии и по-нататъшната дигитализация в областта на туризма са важни стълбове за стратегията на компанията. Целта на тази стратегия е постигане на растеж чрез по-нататъшна интернационализация и развитие на нови пазари. Достъпът до 200 милиона потребители в Китай предлага значителен потенциал за растеж в Азия”, заяви главният изпълнителен директор на TUI Фриц Юсен.

Партньорството между Ctrip и TUI ще предложи на нарастващият брой китайски туристи индивидуални предложения за пътуване до различни дестинации. Предложенията включват също така екскурзии, билети за музеи и забележителности в над 1900 града по света. Като част от партньорството между Ctrip и TUI се планира да се разработят ексклузивни екскурзии и еднодневни турове на китайски език за много дестинации. Общото портфолио на Musement.com, което също е достъпно за клиенти от Китай, понастоящем включва 150 000 продукта.

С придобиването на Musement.com в края на лятото на 2018 г. немският гигант засили своя дигитален бизнес и продължи курса си на растеж. „Стратегическото партньорство с Ctrip показва огромните възможности, които онлайн бизнесът ни предлага в сферата на екскурзиите и другите занимания. Разполагаме с мощна дигитална платформа, която ни позволява да предлагаме на нашите клиенти индивидуални оферти. Убедени сме, че тази силна комбинация ще ни позволи последователно да разширяваме пазарния си дял през следващите години, ”казва Фриц Юсен за сътрудничеството с Ctrip. Като част от стратегията “TUI 2022”, бизнесът в Китай и Югоизточна Азия трябва да бъде значително разширен.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*